Skip to main content

We’re making Phineas brilliant. Phineas is home to some of our best and most loved events. It’s the bar / club / daytime hangout that so many of you call your fave and we think it’s time we put some love back into it, gave it more than just a lick of paint, and made it a space fit for the future.

The brief was simple – more space, an easier to use and bigger bar, better seating and space that works from lunchtime to late night.

Our Architects, Hawkins Brown, have put forward three stylistically different designs which answer our brief. They’ve also confirmed the layout of the space and given their ideas for the type of fixtures and fittings.

We asked you to vote for your favourite design 364 of you voted with 271 of you voting for… Option 1. We’re going for a dark wood vibe in Phineas.

So, here’s an update on what we’re doing:

  • You wanted more seating and space, you got it! – we’re removing all the built-in furniture and increasing seating capacity from 150 to 200.
  • You wanted faster service – we’re improving and enlarging the bar, we’re also adding a new till.
  • You wanted to save the strawberry toilet seat – done, it’s saved.
  • You wanted the Phineas statue moved – we’re relocating him to the other side of the bar to make more space.
  • You wanted a better environment for daytime study – we’re adding more plug sockets and better seating.

Your chosen option 1 - dark wood